A divat és a szépségideál folyamatosan változik, erre az utóbbi években is volt példa. Míg nemrég még mindenki azon volt, hogy kisebbnek mutassa a fenekét, ma már inkább a kerek, telt formák számítanak trendinek.

Éppen ezért ideje elfelejtened mindent, amit a popsi optikai kisebbítéséről tudtál: a következő szabályokat már nem kell betartanod, ha nagy a feneked!

A nadrág dereka

A magas derekú nadrágok – különösen rövid felsővel – eddig tabunak számítottak a méretesebb hátsóval megáldott nők számára, most azonban egyre többen viselik ezt a fazont, pont a fenék kiemelése és nagyobbnak mutatása céljából. Ne ijedj meg tehát a magas deréktól, de arra azért ügyelj, hogy az arányok ne tolódjanak el túlságosan.

Zseb nélkül

A nagy fenekű nőknek kifejezetten nem ajánlották az olyan nadrágokat, melyeken nincs farzseb, vagy csak kis méretű, mert ez optikailag növeli a popsit. Ma már ez sem érvényes, ha elég jó a nadrág tartása ahhoz, hogy kerekítse a feneket, bátran hordhatsz zseb nélküli darabokat is.

Szűk szoknyák

Eddig nehéz dolguk volt a telt popóval megáldott nőknek a szoknyaválasztás terén, mert kizárólag az A-vonalú fazon volt javasolt számukra, ma viszont minél jobban kiemeli a szoknya az alakot, annál divatosabb. Most már akár egy egyenes szabású vagy egy ceruzaszoknyát is bevállalhatsz.

  • Megosztás:
hirdetés