A karácsonyi vacsorának érdemes megadni a módját, ezért fontos, hogy az öltözékeddel is jelezd, milyen jelentős eseményről van szó. Ha a teltkarcsú alkatúak közé tartozol, úgy tűnhet, hogy egy kicsit nehezebb a dolgod a ruhaválasztás terén, de vannak olyan darabok, melyek tökéletesen passzolnak majd hozzád és az alkalomhoz.

Telten és csinosan

Ha itt-ott van rajtad egy kis felesleg, kerüld a testhez álló ruhákat: inkább vegyél fel egy csinos, fekete nadrágot, illetve egy olyan blúzt, ami lenge, de nőies szabású. A legjobb, ha nem egyszerű, hanem valami kis csavarral vagy mintával ellátott, esetleg különleges fazonú darabot választasz. Ünnepélyes színekben gondolkodj, kerüld a rikító vagy a neonszíneket.

Jó választás lehet a tunika is, amit – ha elég hosszú – akár leggings-szel is felvehetsz. Ha sikerül olyan farmert beszerezned, ami nem sportos, szintén hordhatod vele, de a legjobb ebben az esetben is egy szép, alkalmi, fekete nadrág.

Viselhetsz szoknyát vagy koktélruhát is az eseményen: a legjobb, ha egy kis feketét választasz, de a ceruzaszoknya vagy egy színes, de nem hivalkodó ruha is jó döntés lehet. Figyelj rá, hogy ne legyen túl rövid a szoknya, ha husis a lábad, és ne ess abba a hibába, hogy túl bő fazont választasz, mert ez tovább erősít.

Bármelyik szettre esik is a választásod, a legjobb, ha hozzá illő, magas sarkú cipőt vagy csizmát veszel fel, mert ez optikailag nyújtja a lábadat, kiemeli a nőies domborulataidat, és megkoronázza a megjelenésedet.

  • Megosztás:
hirdetés