Ugyanúgy, ahogyan a szőke fürtök és a barna tincsek esetében, a vörös hajszínhez sem mindegy, hogy milyen ruhát veszel fel, ugyanis azok az árnyalatok, melyek nem harmonizálnak a frizuráddal, nem állnak majd jól. Nézd meg, melyek azok a divatos színek, amelyek neked valók, ha vörös hajjal rendelkezel!

Ezek a színek állnak jól a vörös hajhoz

Mint a legtöbb alkathoz, bőr- és hajszínhez, a vörös hajhoz is remekül illenek a fekete ruhák. Ha nem túl világos a bőröd, a fehér is jól áll, és azon szerencsések közé tartozol, akiken még a szürke különböző árnyalatai is jól mutatnak.

Az élettel teli színek közül a zöld megy leginkább a vörös hajhoz, de a nem túl harsány, pasztellesebb púderszín is a kedvenced lehet. Egy erős, feltűnő kék ruhát mindenképpen szerezz be, mert nagyon jól áll majd. Minél sötétebb a hajad árnyalata, az előbbi színek annál sötétebb tónusát válaszd!

A vörös hajhoz jól illenek a fémes, metálos ruhák is. Ezek közül is az óarany, az ezüst és az acélszürke a legjobb választás, a bronz azonban nem tartozik a számodra legelőnyösebb színek közé.

Ne válassz lila, piros, narancssárga vagy élénk rózsaszín árnyalatú ruhákat, mert ezek a színek a vörös hajjal párosulva túl erőteljes, hivalkodó és bántó összhatást eredményeznek. Ha világosabb a hajszíned, a bordót kipróbálhatod, de sötétvörösek esetében ez sem ajánlott.

Képek: asos.com

  • Megosztás:
hirdetés