A midi szoknya szezonról-szezonra egyre nagyobb tetszésnek örvend, nagyon sok hölgy választja hétköznapi viseletének a térd alá érő darabot. Csakhogy ez a hossz nem igazán kedvez az alacsony termetnek, ezért trükkökre van szükség ahhoz, hogy ténylegesen jól álljon 165 cm alatt is. Így csináld!

Midi szoknya

A midi kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont az anyag. Nagyon sok krepp és masszív vászonszoknya kapható, ami ugyan csinos, de merevségének köszönhetően még inkább összenyomja a termetet. Ha alacsony vagy, a szellősebb, légiesebb textilből készült darabok mellett dönts, ezek rugalmassága az alakot is rugalmasabbá teszi.

Természetesen nem mindegy az sem, milyen cipővel húzod fel a féllábszárig érő szoknyát. Ha alacsony vagy, nagyon fontos, hogy magassarkúban lépj utcára, mert ez megnyújtja az alakot még a midi kedvezőtlen hossza mellett is.

Nem utolsó sorban az sem mindegy, milyen felsővel párosítod a szoknyát. Míg egy magas termetnél egy lazább póló vagy ing is megteszi, addig 165 cm alatt célszerű valamilyen szűk fazonú felsőrészt húzni. Így szépen kiemelkedik a törzs a szoknya mellett és nem fog a szoknya olyan nagy hangsúlyt kapni az outfitben.

  • Megosztás:
hirdetés