Pápai Lilla fiatal hazai ruhatervező 2014 őszi-téli debütáló kollekcióját elismeréssel fogadta a szakma és az igényes, öltözködésre érzékeny vásárlóközönség. A fiatal brand tervezője nevét viseli, aki továbbgondolva korábbi inspirációit, megalkotta 2015 tavaszi-nyári kollekcióját.

Lilla Papai tavasz-nyár

A tervező megőrizte a jellegzetes kötött mintavilágot, ám új jelentéssel ruházta fel előző, Közelebb névre hallgató kollekciójának inspirációját. A dinamikus sötét-világos kontraszt markáns vonalait most lágy pasztell-, valamint élénk színekkel oldotta fel.

A tavasz könnyed napsugarainak melegsége és a nyár erős fényhatásai alkotta színvilággal fogalmazta újra a céltudatos, mégis gyengéd nő öltözködési ideáját. Határozott, de finom színekkel lágyította a dinamikusságot, és helyezte előtérbe a nőiességet.

Ruhadarabjaival továbbra is arra ösztönzi a szemlélőt, hogy hagyja el a hamis felületességet, és nézze meg közelebbről a részleteket, mert az új kollekcióban is rengeteg apró finomságot lehet felfedezni – elég csupán a csíkok harmóniáját megnézni.

Fotók: Ajkai Dávid.

  • Megosztás:
hirdetés