Amióta a leggings divatba jött, szinte lételeme a női ruhatárnak. Mindez nem probléma, sőt, örülünk neki, hogy változatosabbá teszi a megjelenést, ugyanakkor még jobban örülnénk, ha a hölgyek betartanák azt az egy szabályt, ami a cicanadrág viselésére vonatkozik: a leggings nem nadrág, tehát nem szabad ekként viselni.

Ez alól csak a következő outfitek képeznek kivételt, de hangsúlyoznánk, hogy ezeket is csak megfelelő magabiztosság mellett lehet hordani.

Leggings nadrágként

A leggingset mindig olyan felsővel hordd, ami legalább a feneked aljáig leér, de jó, ha még ennél is hosszabb picit, így hajolgatásnál sem fog a hátsó feled közszemlére kerülni. Lehet ez pulcsi, ing vagy tunika is, a lényeg, hogy long fazon legyen.

A jeggings, azaz a farmerszerű cicanadrág kivételnek számít, ebben akkor sem tűnsz alulöltözöttnek, ha egyébként kint van belőle a feneked. Mindez a csalóka anyagnak és varrásnak köszönhető, amiben úgy tűnik, mintha ténylegesen farmerben lennél.

Határeset, de csinos alak mellett még belefér a mintás leggings nadrágszerű viselése is. Voltaképpen itt a minta hangsúlyossága eltereli a figyelmet a hátsó félről, ezért nem tűnik annyira közönségesnek, mintha egy egyszínű cicanadrágban parádéznál.

  • Megosztás:
hirdetés