Tény, hogy egy magassarkú sokkal nőiesebb viselet, mint egy akármilyen lapos talpú cipő, ám azért az is igaz, hogy mindennap 5-10 centis sarkakban parádézni fárasztó. Ezért most azt mutatjuk be, hogyan lehet a téli, lapos talpú csizmát úgy hordani, hogy az ízig-vérig nőies legyen.

Lapos csizma viselése nőiesen

A kiegészítőn nagyon sok múlik, úgy általánosságban is, de lapos talpú surranók esetében különösen. Egy szupernőies kabát, egy romantikus kalap vagy éppenséggel egy oversize méretű táska – illetve az elmaradhatatlan napszemüveg – sokat dobhat az egyébként kicsit maszkulin megjelenésen is.

Ha lapos cipőt húzol, akkor érdemes szűk, alakot hangsúlyozó outfittel kombinálni. Egy skinny jeans és blézer párosítás különösen jó kombináció, de, ha csak egy egyszerű, szűk fazonú pulcsit húzol, azzal sem foghatsz mellé. A hangsúly mindkét esetben a letisztultságon van.

Télen sem kell feltétlenül nadrágot viselni, ha van egy jó vastag, meleg harisnyád, akkor a mindennapokban nyugodtan húzhatsz a lapos talpakhoz ruhát vagy szoknyát. Mivel az outfitnek ez a legdominánsabb része, az, hogy lapos a csizmád, voltaképpen lényegtelen jelenség lesz.

  • Megosztás:
hirdetés