A wild west trend és az etnó irányzat idén egy picit összefonódik. Tavasszal ismét visszatérnek a vadnyugati hangulatú cuccok, de már nem a rusztikus, tehenészlányos megjelenést szolgálják. Az etnó divat egy hatalmas olvasztótégellyé válik, melyben világjáró hangulat uralkodik: ez azt jelenti, hogy bármilyen kultúrából ihletet meríthetsz, és a különféle stílusjegyeket merészen keverheted egymással.

A lepattant külsejű, szándékosan kopottas western csizmákat a nagyon hasonló, de valamivel sikkesebb kubai fazonok váltják fel. Első ránézésre könnyű összekeverni őket a cowboy stílusú lábbelikkel, hiszen ezek is többnyire barna, homok- és fekete színben kaphatók, illetve ugyanúgy jellemzőek lehetnek rájuk a hímzések, szegecsek, rojtok, fémbetétes sarkak és csillogó díszítések. Ám az orruk picit keskenyebb és hosszúkásabb, és sohasem teljesen lapos a talpuk. A tervezők ugyan a kubai férfitáncosoktól irigyelték el ezt a fazont, de az újragondolt változatok között már az egészen kecses, magas sarokkal rendelkező, nőies darabok is megtalálhatók.

Ennek ellenére főként a vagány trendekhez kötődnek, de a tavaszi romantikába is simán beleférnek. Bőrnadrággal, szűk farmerral éppúgy jól mutatnak, mint rusztikus, fehér szoknyával. Nézd meg, milyen kubai csizmafazonokat ígérnek a kora tavaszi kollekciók!

  • Megosztás:
hirdetés