Kovács Richárd igen fiatal és igen tehetséges fotós, aki profikat megszégyenítő módon kezeli a kamerát. Most épp a hazai tervezők ruháit fényképezte. A képeken minden rajta van, aminek egy jó divatfotón szerepelnie kell.

A képen egy Kovács Dóra tervezte maxiruhát visel a modell.

Különleges helyszín, extravagáns ruhák

Az ifjú fotós így mesél a képek elkészültéről és hátteréről: ha Buddha-Bar Hotel Budapest, akkor a fotózás témája, illetve inspirációja sem állhat távol a keleti kultúrától és annak szellemiségétől. Egy olyan keleti ihletésű nőtípust igyekeztünk a fotózás középpontjába állítani, aki harmóniában van önmagával, méltóságteljességével tiszteletet parancsol, de legfőképpen titokzatosságával nyűgözi le az őt szemlélőket.

Felső és nadrág: USE UNUSED, ruha Iner.

Ezek a tulajdonságok Nagy Rékára, de a fotón szereplő karakterre is mind igazak. Elzárkózva mindenfajta sztereotip megközelítéstől a keleti kultúra egyediségét csak a színekben és a világításban igyekeztünk megragadni, távol tartva magunkat a közhelyektől.

Nadrág és blúz: USE UNUSED.

A stylingért Nyilas Alex, a sminkért Vörös Renáta, a hajért pedig Schaffhauser Márk felelt, modellünk Nagy Réka volt a Visage Managementtől.

Ruhák: Kovács Dóra.

  • Megosztás:
hirdetés