A divatszakma tulajdonképpen már művészet, ahol az alkotói szabadság miatt néha olyasmik jönnek létre, amit ugyan megnéz az ember, de a mindennapokba kár lenne bevezetni. Az mostani szezonok divatjában is van néhány ilyen trend.

A legrosszabb trendek a kifutóról

Szerencsére még csak a szárnyaikat bontogatják a trendek között a gyógypapucsra hajazó lábbelik, de reméljük, ennél tovább nem jutnak. Bár kétségkívül kényelmes viselet, sajnos nem nagyon néz ki jól felvéve, ha pedig még egy zokni is társul hozzá, biztos a katasztrófa.

Tudjuk, hogy már nem a középkorban vagyunk, és a divat mindig egyre merészebb és egyre többet mutat meg a testből, de az újabban egyre gyakrabban feltűnő, teljesen átlátszó anyagok szimplán ízléstelenek, főleg, ha önmagukban viseli őket az ember.

A kifutón egy ideje hódítanak, de már az üzletek polcain is megjelentek az ormótlan, teljesen alakidegen ruhák, amelyek minden nőből formátlan pacát csinálnak. Nincs ember, akinek jól állna ez a fazon, ezért teljesen mindegy, hogy homokóra, alma vagy körte alakod van, neked sem lesz előnyös.

  • Megosztás:
hirdetés