A hetvenes évek irányzatával a karcsúsított fazonú blézerek is begyűrűztek a divatba, melyekkel könnyűszerrel megalapozhatod a nőies stílusodat, és még az alaknyújtó hatásukat is élvezheted.

A blézermánia egyre nagyobb méreteket ölt, ami a boltok kínálatán is meglátszik. Bár sokan idegenkednek a női zakóktól, nem árt tudni, hogy ezek a darabok már nemcsak a modoros, üzletasszonyos megjelenés kellékei lehetnek, hiszen sokféle stílusban megállják a helyüket.

A szűkített szabású blézerek nőiesebbé varázsolják a laza, farmeres szetteket, ám a most divatos midi szoknyákkal, ruhákkal is jól mutatnak, akár romantikus, akár vagány felfogásban viseled őket. A kétsoros gombolású, illetve a karcsúsított, egygombos fazonok optikailag keskenyítik a sziluettet, mert szépen kiemelik a derékvonal nőies ívét.

Erre rásegíthetsz egy övvel is, hiszen most nagyon divatos így viselni a zakót. A test vonalát követő kreációk kényelmesen elférnek a kabát alatt, ami nagyon leegyszerűsíti az őszi-téli, réteges öltözködést. Ha fázós vagy, viseld a blézered garbóval, vékonyabb, bordázott felsőkkel, vagy laza kötésű pulóverekkel. A kínálat legnépszerűbb darabjai a kockás, a kordbársony anyagú, illetve az élénk színű blézerek, melyekre a legtöbb üzletben rátalálhatsz.

  • Megosztás:
hirdetés