Megvan, melyik színek és minták lesznek idén a legdivatosabbak, ha strandöltözetről van szó. Extra kényelmes darabokon mutatjuk meg az idei fürdőruhadivatot.

Ha még nem szerezted be idén az új fürdőruhát, és vacillálsz, hogy mégis milyet kellene keresned, hogy dögös, trendi, de kényelmes is legyen, imádni fogod az összeállításunkat.

2018 nyarának trendi bikiniszínei a fekete, valamint a pink és a kék árnyalatai, ezekkel nem lehet idén mellélőni. Szabásból nagyon menő lesz idén a dupla vagy tripla pántos bikinialsó és felsőrész is, melyek egy kis csavart adnak a fürdőruhának.

Kényelmes és dögös fürdőruhák meglepetésajándékkal! (x)

Vásárolj Sloggi fürdőruhaszettet, fürdőruha-kiegészítőt (strandruha, pareo) Mastercard- vagy Maestro-kártyával a promócióban részt vevő magyarországi Triumph-üzletekben, és garantált ajándékként egy szuper, gyümölcstartó-filteres limonádés palackot kapsz, hogy napközben bármikor felfrissíthesd magad! Az akció 2018. május 16. és június 30. között, vagy a készlet erejéig él!

Mintából jöhet a csíkos, a virágos vagy a trópusi is, de, ha ennél különlegesebbre vágysz, mert nem szeretnél egy lenni az ezernyi ugyanolyan mintát viselő strandoló közül, akkor válassz valamilyen absztrakt mintázatot. Mutatunk pár ötletadó fotót!

  

  • Megosztás:
hirdetés