A fürdőruha-vásárlást illetően vannak olyan alapvető szabályok, melyekkel mindenkinek tisztában kell lennie, mindegy, milyen az alkata.

Ha ezeket betartod, biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a számodra ideális fürdőruhát, melyben csinos leszel, és olyan komfortosan fogod érezni magad, mint a legkényelmesebb ruhádban. Íme, a legfontosabb tanácsok, amiket nem árt megfogadni!

Nézd át a meglévőket!

Mielőtt nyakadba veszed az üzleteket, keresd elő az összes meglévő fürdőruhádat, és vedd fel őket egyenként, majd alaposan szemléld végig magad a tükörben. Mi az, ami előnyös? Miben érzed jól magad? Mi nem áll jól, és mi kényelmetlen? Nagyon nagy előrelépés, ha úgy mész vásárolni, hogy azt már pontosan tudod, mit nem szeretnél. Így nem a strandon derül majd ki, ha az új szerzemény nem az igazi, és, ahogy hazaérsz a vízpartról, valószínűleg a fiók mélyén landolna.

Tudd, mit akarsz hangsúlyozni!

Ne csak azt fogalmazd meg, hogy mit nem akarsz: ugyanilyen fontos, hogy azt is tudd, mit szeretnél kiemelni. Büszke vagy a derekadra, vagy inkább a dekoltázsodra irányítanád a tekinteteket? Szeretnéd, ha érvényesülnének a formás vállaid? Mindenkinek van valamilyen előnyös tulajdonsága, csak meg kell találni, és eszerint továbbmenni.

Próbálj fel valami újat!

Mióta az eszedet tudod, mindig ugyanolyan fazonú fürdőruháid voltak? Ha megtaláltad a számodra tökéletes fazont, ezzel nincs is semmi baj. Ha viszont nem vagy teljesen biztos a választásod felől, csak megszokásból választottál mindig hasonló darabokat, ideje, hogy felpróbálj valami olyasmit is, amit egyébként nem valószínű, hogy megvennél. Lehet, hogy meglepetés ér: a fürdőruha tipikusan az a ruhadarab, amiben nehéz elképzelni magad, és a vállfán teljesen máshogy néz ki, mint rajtad. Kísérletezz bátran!

  • Megosztás:
hirdetés