A Free People minden hónapban kidob egy új katalógust, így valójában több témára bontja le az aktuális évszakhoz kapcsolódó kollekcióját. Az augusztusi lookbookfotók a vándorcigányos életstílusról, a fesztiválhangulatról és a természettel való szoros kapcsolatról szóltak, az őszi kollekció első szórásához azonban új ideákat vettek alapul.

Úgy tűnik, hogy a sátorlakó és faölelgető hippik szeptemberben visszatérnek a nagyvárosok lüktetésébe, így az öltözéküket már kevésbé hatja át a spiritualitás, sokkal vadócosabbak, szexisebbek és trendkövetőbbek a betondzsungelben. Az ősz eleji összeállításokat vagány zenészcsajok ihlették, akiket mindenhová követ a sajtó, de ettől függetlenül hétköznapi lányként próbálják élni az életüket.

A katalógusképek tehát olyanok, mintha paparazziképek lennének, a ruhák pedig a hetvenes-nyolcvanas évek lazaságát idézik, csajos és boyfriend stílusban. Az árak forintban úgyszintén megtalálhatók a márka webshopjában, már, ha valaki bevállalós, és bármennyi pénzt megadna egy-egy különleges, egyedi darabért.

  • Megosztás:
hirdetés