Sokakban él az a tévhit, hogy egyszerre legfeljebb egy farmeranyagból készült ruhadarab viselhető a divatkódex szerint. Ez azonban nem teljesen így van: bizonyos farmerból készült ruhák tényleg ütik egymást, de, ha betartasz néhány szabályt, nagyon stílusos outfitet állíthatsz össze.

Farmer farmerrel

A farmering és a farmernadrág együtt is hordható, mindössze arra kell vigyáznod, hogy ne ugyanolyan árnyalatú legyen a két ruhadarab. A legjobb, ha a nadrág sötét színű, erősebb szövésű, vastagabb szálakból készült, az ing pedig világosabb, lenge darab.

Ugyanez igaz a farmerszoknyára is: különböző árnyalatok esetén nyugodtan viselheted farmeringgel. Még jobb, ha mindkét viseletnek középen futnak a gombjai, így még magasabbnak és vékonyabbnak is tűnsz benne.

Ha kedveled a retró stílust, bátran viselj farmer rövidnadrágot farmerdzsekivel! Ebben az esetben jó, ha ugyanolyan vagy legalább hasonló árnyalatot választasz, és, ha nagyon merész vagy, még a felsőd is készülhet farmerből – bár ennél már ismét az elütő szín szabálya érvényes.

  • Megosztás:
hirdetés