Visszatért hozzánk a nyolcvanas évekből a magas combkivágású, brazil fazonú fürdőruha, amit elsőre megmosolyogtunk, pedig ilyen előnyös tud lenni.

Aki élt a nyolcvanas-kilencvenes években, bizonyára tisztán emlékszik még a csípőig felvágott bikinialsókra, melyek kiemelték a csípő nőiesen kerek ívét, és azt a látszatot keltették, mintha a viselőjük nyakigláb volna. Ez a háromszögfazon most újra divatba jött, és nemcsak a bikinik terén terjedt el a brazil szabásvonal: az egyrészes fürdőruhák közül szintén kitűnnek a magasan felvágott kreációk, melyek elözönlötték a strandokat, és persze az Instagramot.

Van még egy áldásos előnye ennek a fazonnak, mégpedig, hogy a derékvonalat optikailag karcsúsítja. Annak köszönhetően, hogy a csípőre nagy hangsúly kerül, a derék keskenyebbnek tűnik, főleg a mélyen dekoltált egyrészesek, és a magas derékszabású bikinialsók esetében. Nézd csak, milyen szexi tud lenni ez a fazonkialakítás!

A magasított derékrész fokozza az alaknyújtó hatást.

A kerek popsit úgyszintén szépen kiemeli egy ilyen felvágott bugyifazon.

A vastag lábakat is megnyújtja egy ilyen szexi fürdőruha, ezáltal nemcsak hosszabbnak, hanem vékonyabbnak tűnnek.

Toppal kombinálva szintén nagyon menő a magasan felvágott bikinialsó.

Mintha megelevenednének a kilencvenes évek videoklipjei.

A teltkarcsúakat keskenyíti, a vékony testalkatúak csípőjét nőiesebbé varázsolja, a rövid lábakat pedig megnyújtja ez a retró fürdőruhaszabás.

  • Megosztás:
hirdetés