A korábbi évekhez hasonlóan idén is nagyobb hangsúlyt kapnak a magas sarkú, a platformos, illetve a telitalpú szandálok a nyári szezonban, de azért a kényelmes, lapos talpú verziókról sem feledkeztek meg a trendek. Nagy örömömre az utóbbiak között már kevésbé toplistásak a római fazonok és a porverő saruk, ám a hippis és az etnó irányzatok továbbra sem mondanak le róluk, így azt sem mondhatom, hogy nehéz lenne rájuk bukkanni kecsesebb, romantikusabb társaik tengerében.

Összességében a szandáldivatot is ugyanaz a színvilág és mintakavalkád jellemzi, mint a ruhaneműket és a táskákat: a kirakatok szinte ömlesztve kínálják az élénk és pasztelles árnyalatú, a többtónusú, a dzsungelmintás, a rikító neonnal megbolondított, valamint a retró és virágos darabokat.

Ez talán a legizgalmasabb választék eddig, melyben a letisztult, elegáns, illetve a harsány, bohém stílusokhoz éppúgy meg lehet találni a megfelelő lábbelit. Az anyaghasználat már kevésbé übereli a megszokásokat: a velúr és a bőr mellett a műanyag és a fémesen csillogó elemek hoznak egy kis változatosságot, ám a talpak esetében ugyanúgy terítékre kerülnek a fonott és fa megoldások. Általánosságban nem az olcsóság jellemzi a kínálatot, a magas sarkú topánokat például meglehetősen irreális áron adják egyes üzletekben.

  • Megosztás:
hirdetés