A fiatalok körében szintén roppant népszerű a divatblogger, aki 60 felett is észbontóan sikkes és nőies. Stílusa időtálló, kortalan, egyszerre friss és klasszikus, így bárki számára inspirációkkal szolgálhat.

hirdetés

Beth Djalali 62 évesen is lépést tart a divattal, ugyanakkor megjelenésében a klasszikus stílus elveit követi. Jó érzékkel szemezgeti ki a kínálatból azokat a fazonokat, melyek egy ízléses szettbe ültetve, bármelyik korosztály számára megfelelőek lehetnek.

Mivel jó stílusérzéke van, és imád öltözködni, hobbiként indította el a blogját, majd a divatvideóival és az Instagram-posztjaival vált igazán híressé. Ma már stylistként segíti a nőket, hogy rátaláljanak önmagukra, és ráérezzenek nőiességükre.

Egyszerű, mégis szupernőies stílus 60 felett: a divatblogger elbűvölő tippeket ad

A kortalan divatblogger még az élénk színű és mintás ruhadarabokat is úgy válogatja össze, hogy azok finom összhangot és harmóniát teremtenek a megjelenésében.

Bár egyszerűségre törekszik, a végeredmény mindig nőies.

Klasszikus stílusát a fiatalok is kedvelik, hiszen a saját ízlésére formálva, szívesen alkalmazza a modern divatjegyeket, az összeállításai mégis örök érvényűek.

Rengeteg tippet ad a hétköznapi elegancia megvalósításához, ráadásul olyan fazonokkal és kiegészítőkkel építi fel a nőies összképet, amelyek bárki számára elérhetőek.

Olyan darabokat is beemel a ruhatárába, amelyeket mások hatvan felett már elvetnének, de az ő elképzelésében még az olajzöld cargo nadrág és a katonaing is nőiessé avanzsál.

Könnyed, hordható, sportosan elegáns nyári öltözékeiből bárki ihletet meríthet.

 

Kiemelt kép: Style at a certain age.

  • Megosztás:
hirdetés