A Diorban meg lehet bízni, mindig az időtlen nőiességet teszi a kifutóra az épp aktuális vezető tervező. Nem volt ez másként John Gallianónál sem, igaz, ő egy kicsit extrémebbre vette a figurát. Mióta azonban megvált tőle a divatház, visszatértek a visszafogott, ultrafeminin vonalhoz Raf Simons jóvoltából, akinek első kollekcióját unalmasnak találta a divatkritikusok többsége, de a közönség imádta.

Libbenő szoknyák

Az 2012-es őszi-téli kollekció mintha az ötvenes években készül volna, térd alá érő, libbenő szoknyák, hangsúlyos derékvonal, finom színek jellemzik.

A selyem, illetve taft szoknyák mellett a libbenő darabok is nagy hangsúlyt kaptak, szabásuk hasonló, széles A-vonal, az anyaguk viszont nagyon huncut, átsejlenek rajtuk a test vonalai. A homokszín és a fekete mellett a lila dominál. Audrey Hepburnt könnyen el tudjuk képzelni ezekben a szépségekben.

Francia nők

A következő három ruha a francia nő esszenciája, amiért az egész világ irigyli vagy kívánja őket. A párizsi sikket testesíti meg ez a fáradt lila egyberuha, mely a cuki barettsapkával ellenállhatatlan. A femme fatale nem jelent egyet a közönségességgel, nyakig zárt blúzban is képviselheti bárki. A huncut bujaság, amit a francia nőkhöz társítunk, tökéletesen megjelenik ebben a fuksziaszínű összeállításban, ami az egyik legszebb darab az egész őszi-téli felhozatalból.

  • Megosztás:
hirdetés