A nyár az élénk, rikító színeké és a lenge fazonoké, ami a ruhákat illeti. A többi évszaknak is megvannak a saját színei, de a vibráló árnyalatok leginkább a nyárhoz tartoznak. Diane von Furstenberg most ezt az elméletet igyekezett megdönteni legújabb őszi-téli kollekciójával: úgy tűnik, a tervezőnő nem akarja elengedni a nyarat.

Erős színek

Élénk világos- és sötétkék, ciklámen és piros – nem tipikus őszi vagy téli színek, Diane von Furstenbergn azonban mégis felhasználta őket a kollekcióhoz. A ruhák szabása már jobban illik a hűvös évszakokhoz, ám itt is visszaköszön még egy kis nyári beütés.

Az apró és sűrű minták sem a legjellemzőbb jegyei a szokásos őszi alapmotívumoknak, de ebben az összeállításban mégis szerepet kaptak. Az egyszerű, szórt minta mellett a hullámok és az állatminta is helyet kapott, nem kevésbé élénk színekkel.

Vannak ruhák, melyeknél a színeket úgy használták, hogy a végeredmény egy remek kontraszt legyen. A piros vagy a pink a lilával vagy a szürke a pirossal remek, harmonikus kombináció, és nincs eltúlozva.

A lábbelikre kevesebb hangsúlyt helyeztek: az egyszerű fazonok különlegessége mindössze annyi, hogy szintén élénk színt kaptak, valamint, hogy nyitottak, szandál fazonúak.

  • Megosztás:
hirdetés