A lime vagy citromzöld nem tartozik a legvisszafogottabb színek közé, éppen ezért nem is túl gyakran viselik a hétköznapokon. Pedig ezt a tónust is lehet úgy hordani, hogy ne legyen túlzás, mégis adjon egy kis plusz a megjelenésednek. Megmutatjuk, hogyan.

Így viseld a citromzöldet!

Nemcsak a vibráló, neonhatású árnyalat tartozik a citromzöld kategóriába: sokkal halványabb, lágyabb és visszafogottabb változatai is léteznek. Ezt pedig bátran beültetheted a mindennapi öltözékeidbe. Jól mennek hozzá a pasztellszínek.

Merészebbek bátran viselhetnek rikító lime-ot is, ami önmagában néz ki a legjobban. Idén érdemes beszerezned néhány citromzöld ruhácskát a melegebb évszakokra, mert nagyon trendi lesz.

Ha más színnel is szeretnéd kombinálni a feltűnő citromzöldet, válaszd a feketét, ami egy kicsit tompít az élén, és a két árnyalat kontrasztja nagyon izgalmas és csinos összhatást eredményez.

Tudd, hogy a világos, élénk citromzöld erősít az alkatodon, ezért, ha szeretnél karcsúbbnak tűnni, inkább a halvány vagy a sötétebb, kevésbé vibráló árnyalatok közül válogass, és mindenképp kombináld más színnel.

Képek: asos.com.

  • Megosztás: