A Burberry leginkább kabátjairól híres, jól szabott szövetdarabjaikat, trench-coatjaikat messziről fel lehet ismerni. 2012 telére fiatalos darabokkal készült Christopher Bailey, melyekben mindenki szívesen töltené a hideg hónapokat, már csak a lookbook képeihez kellett volna normális testalkatú modellt válogatni, és minden tökéletes lenne.

Kabátdivat a Burberrytől

Idén nem lehet megkerülni a pufidzsekit, ami nem is baj, mert ez tart a legmelegebben, de, aki inkább szövetet szeretne, azt is talál az angol márkánál, ha pedig enyhébb napok köszöntenek ránk a télen, ami Angliában gyakran megesik, akkor elég egy kis bőrdzseki, persze béléssel.

Télen természetesen a hosszabb fazonok praktikusak, legyenek sportosak vagy etno jellegűek, de, ha valaki szeretne eltérni a megszokottól, választhat pulóvernek álcázott kabátot is.

Úgy látszik, hogy idén a sportosság volt a fő jelszó a Burberrynél, hiszen ezek a kabátok sem mondhatóak elegánsnak. A kis rókás pulóvert pedig nem bírtuk kihagyni az összeállításból, hiába nem láthatunk a képen kabátot.

  • Megosztás:
hirdetés