A fekete, bőrhatású szoknyák előkelő helyet foglalnak el az őszi-téli trendek között, ám nem egyszerű őket jól viselni, mert egyrészt nem mindenkinek állnak jól, másrészt könnyen közönséges hatást kelthetnek. Ha szeretnéd elkerülni, hogy ízléstelen legyen a megjelenésed, meríts ihletet az alábbi fotókból!

Így viseld a bőrszoknyát!

A legkényesebb a bőr miniszoknya, ezzel lehet a legnagyobbat bakizni, ugyanakkor változatosan viselheted megfelelően is. Nem tabu a crop top sem, ha a szoknya dereka magasan végződik, és egy kabátkát is veszel fölé. Egy csinos, betűrt blúzzal is jól mutat, de egy egyszerű, kívül hordott pulcsi is nagyon feldobja. Húzz fel hozzá fekete harisnyát!

A bőr ceruzaszoknya kifejezetten elegáns tud lenni, ha ügyesen válogatsz hozzá. Mindenképpen magassarkúval viseld, mert így megnyújtja a lábakat, felül pedig érdemes vagy blúzt, vagy egy különleges pulóvert, kardigánt viselned.

Idén nagyon divatos a midiszoknya, illetve ennek a bőr változata. Egy egyszerű, csíkos vagy egyszínű felső és egy pasztell cipő minimalista megjelenést kölcsönöz, fekete harisnyával, puha pulcsival és bőrkabáttal viselve pedig nagyon vagány leszel benne.

  • Megosztás:
hirdetés