Évekig kizárólag a szűk szárú nadrágok voltak divatosak, idén azonban újra előkerültek a bővebb fazonok. Nyáron is trendi és kényelmes viselet egy lenge, laza nadrág, ráadásul többféleképpen is hordhatunk. Mutatunk néhány variációt.

Így viseld a bő szárú nadrágokat!

Ha nem akarsz rögtön a legbővebb szárú nadrággal kezdeni, választhatsz szűkebb szabású fazont is. Érdemes valamilyen élénk színű, nyárias darabot választani, ami nagyon csinos egy világos, lenge és nőies felsővel, valamint magas sarkú cipővel, szandállal.

Ha szeretsz a figyelem középpontjában lenni, viselj nagyon bő szárú nadrágot. Ebből a fazonból a legjobb, ha magas derekút választasz, ami crop toppal vagy betűrt felsővel egyaránt nagyon csinos.

Nemcsak az élénk színű darabok mutatósak. A sötétszürke és fekete változatot többféleképpen is hordhatod: blúzzal és magassarkúval elegáns összhatást érsz el, tornacipővel és blézerrel kombinálva pedig laza boyfriend stílust kölcsönöz a megjelenésednek. 

A bő szárú nadrág hasznos ruhadarab, mert a legtöbb alakon jól áll. Fontos azonban, hogy a megfelelő méretet válaszd ki, ha ugyanis nagyobbat veszel a kelleténél, túlságosan lóg majd rajtad.

  • Megosztás: