Az elmúlt húsz évben többször is divatos volt a bársonyos anyag, és ez most ismét igaz: a sötét színű bársonyruhák a szezon legtrendibb darabjai közé tartoznak. Tudni kell azonban, hogy hogyan érdemes viselni őket, ellenkező esetben könnyen idősebbnek vagy akár ízléstelennek mutathat az outfit.

Így viseld a bársonyruhát!

A csodaszép bársonyruha nagyon elegáns, és nem kell hozzá más, csak egy magas sarkú cipő és néhány egyszerű ékszer. A legjobb, ha kis kézitáskával hordod, és ha elég merész a stílusod, megbolondíthatod egy mintás, szexi harisnyával is – de fontos, hogy színben harmonizáljanak.

Nemcsak elegáns stílusban viselheted a bársonyruhát: ha felkapsz hozzá egy bőrdzsekit és egy motoros bokacsizmát, elképesztően vagány és dögös leszel. Fekete harisnyával az igazi, de nélküle is nagyon ütős és fiatalos összeállítás.

Ha inkább finoman nőies a stílusod, egy puha kardigánnal vagy oversize pulóverrel is feldobhatod a bársonyruhát. Így kevésbé ünnepélyes alkalmakon is viselheted, de nagyon csinos leszel benne. Feltűnő válltáskával még stílusosabb az összeállítás.

  • Megosztás:
hirdetés