Lookbookokat nézegetni nemcsak azért jó, mert öröm a szemnek, és az ember elábrándozik közben, hogy mit vásárolna meg, ha tehetné, hanem arra is jó, hogy remek ötleteket meríts belőle, melyekhez nem kell sok pénz. Vezető stylistok állítják össze az albumot, így bízni lehet az ízlésükben. A Viktor&Rolf divatház holland tervezői idei resort kollekciójukban három színre helyezték a hangsúlyt, a sárgára, a feketére és a kobaltkékre.

Apró ötletek

A kobaltkék idén nagyon divatos, ami szerencse, mert mindenkinek jól áll, és nagyon elegáns szín. A kollekción erősen érződik a retro hatás, a magasított derekú szabást érdemes alkalmazni, mert nagyon nőies. Az overall pedig nem baj, ha merevebb anyagból készül, sokkal jobban mutat így.

A sárga már merészebb árnyalat, de Michelle Williams annak idején megmutatta, hogy fehér bőrhöz is gyönyörű. Feketével párosítva igazán feltűnő, ha pedig nem tetszik az arcod mellett, akkor a szoknyán vagy a nadrágon viseld.

A fekete is sok helyen feltűnt idén nyáron. A color blockingot finoman is alkalmazhatod vele egy kivillanó blúz vagy élénk színű cipő formájában. A Marlene Dietrich-féle kosztümben pedig elképesztően szexi lehetsz, sokkal feltűnőbb, mint akármelyik miniruha, ami mindent megmutat.

  • Megosztás:
hirdetés