Szuper tippeket mutatunk, amikkel a válltáska viselése kényelmesebb lesz, és többféle szettel is divatosan mutat. Elég csupán a pántokkal variálni kicsit, hogy ne kelljen lépten-nyomon új táskát vásárolni.

hirdetés

Olykor igazán nehéz megállni, hogy ne zsebeljünk be még egy divatos cipőt vagy táskát, mondván, épp erre van szükségünk, és számtalan szetthez fel tudnánk venni. A válltáskákba ugyanis egy szempillantás alatt bele lehet szeretni, lelki szemeink előtt pedig már látjuk is, hogy melyik ruhánkkal viselnénk őket. De biztosan szükségünk van még egyre?

Akár szükséges, akár nem, a kiegészítők felhalmozását egy idő után a pénztárca sem bírja, és előfordulhat, hogy végül azok kihasználatlanul lapulnak meg a gardrób alján. Néhány trükkel azonban a meglévő válltáska sokkal praktikusabbá válik, így nincs szükség újabb darab beszerzésére.

Így válhat még praktikusabbá egy válltáska

Ezekkel a trükkökkel változatosabbá teheted a megjelenésedet, nem utolsó sorban pedig, kényelmesebbé varázsolhatod a táskádat. Hiszen az, ahogy viseled a táskát, nagyban meghatározza a divatos darab stílusát. Míg egy vállon lógó retikül elegáns hatást kelt, addig ugyanaz a holmi egy mini hátizsákként vagy övtáskaként funkcionálva laza, mégis sikkes verziónak minősül. Ha pedig hasonlóképpen átvariálod a nagyobb shopper fazont, akkor könnyebben felszabadul a kezed, így például esőben nem kell tanácstalanul hallgatnod a zsebedben leledző telefon csörgését, miközben egyik kezedben az esernyőt, a másikban pedig a kézitáskát fogod. Még egy bevásárló körútra is kényelmesebb lesz elugrani, ha esélyt adsz a videóban látható praktikának. Egy-egy nehezebb táska esetén a cipekedést is megkönnyítheti, és a vállakat sem nyomja vagy vágja a vékony félpántos viselet.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés