A szituáció a következő. Elmész cipőt nézni. Négy-öt bolt után végre találsz egy fazont, ami pont olyan, amire vágysz. Felpróbálod, úgy érzed, megtaláltad életed szerelmét. Mindenhol kényelmes, a sarka is pont jó, még akkor sem okoz problémát, ha esetleg a buszhoz kell sietni benne. Az ára elég húzós, hiszen bőrcipőről van szó, de úgy döntesz, rászánod az összeget, mert ennél jobbat nem fogsz már kapni. Másnap elindulsz benne munkába, és, mire beérsz, láss csodát, a tökéletesen kényelmes cipő vízhólyagokat csinált a lábujjaidon, töri a sarkadat, és kellemetlenül szorít.

Ne engedj utat a könnyeidnek, ugyanis létezik egy ősi praktika, mellyel akár már egy nap alatt is megszüntetheted a problémát.

Így nem fog törni

Ahogyan az emberi bőr is megpuhul testápoló használata után, úgy az állati sem kivétel. Vagyis, ott, ahol úgy érzed, hogy tör, nyom, feszít a cipő, szépen kend be testápolóval az anyagot. Igen, a tetejét. A bőr beissza a hidratáló kencét, és ugyanúgy megpuhul, mintha emberi bőr lenne. Egyetlen éjszaka is elég neki, hogy kényelmessé váljon, de, ha úgy érzed, még nem az igazi, akkor másnap is kend be vele. Nem érdemes nagy mennyiségű testápolót csepegtetni rá, a vékony réteg is bőven elég ahhoz, hogy a módszer működjön. Próbáld ki!

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés