A hírességeknek minden feltétel adva van ahhoz, hogy stílusosan öltözködjenek, és a legjobb formájukat hozzák, amikor a nagyközönség elé lépnek. Ám olykor még ők is hibát vétenek. A 2018-as év legemlékezetesebb divatbűneiből szemezgettünk.

A nagyobb, nyilvános szereplések előtt a modelleket és a színésznőket egy stílusszakértőkből álló csapat veszi kezelésbe, így biztosak lehetünk abban, hogy a díjátadó ünnepségek és gálaestek előtt nem az utolsó pillanatban döntik el, mit kapjanak magukra, és hogyan dobják össze a frizurájukat.

A ruhaválasztást általában több próba és stílustanácsadás előzi meg, és, ha megvan a szett, lehet egyeztetni a fodrásszal, sminkessel, hogy minden részlet hibátlanul összepasszoljon. A vörös szőnyegen megvillantott eredmény olykor megdöbbentő a külső szemlélő számára, akiben könnyen felmerülhet a kérdés: mire volt jó ez a nagy felhajtás?

Persze, a sztárok kertjében sem ugrik elő egy stylist a bokorból, hogy megigazítsa őket, valahányszor indulnak valahová, de tény, hogy rengeteg divatszakember lebzsel körülöttük, akik bármikor készséggel állnak a rendelkezésükre.

Így érthetetlen számunkra, hogy egy-egy híresség, aki többnyire stílusosan öltözködik, és jó megjelenéssel bír, hogyan futhat bele olyan ordenáré divatbakikba, melyektől szinte megreped a tükör. Hiszen ilyenkor nem arról van szó, hogy épp rossz napjuk van, egy lesifotós pedig megörökíti a szedett-vetett kinézetüket. Ezeket a ruhákat előre megfontolt szándékkal öltötték magukra, méghozzá önszántukból.

 

Képek: Getty Images, Just Jared.

  • Megosztás:
hirdetés