Ők sem tökéletesek, de tény, hogy a munkájuk miatt több időt fordítanak a külsejükre, és ez meg is látszik rajtuk. Sminkmentes, pőre arcbőrükön sincs mit szégyellniük.

Sokan szeretik minden apróság miatt megszólni a modelleket, mert jobban érzik magukat attól, ha lerántják a leplet a tökéletesnek hitt nőkről. Pedig az igazság az, hogy nincs semmiféle lepel, amit le kéne rántani: mindenki tisztában van azzal – még maguk a modellek is -, hogy nem létezik hibátlan alak, teljesen makulátlan bőr, és olyan szépség, mely dacol az idővel, melyen nem ütköznek ki az alváshiány jelei, vagy ami nem tükrözi kívülre a belső bizonytalanságot, illetve egy rossz napnak a lenyomatait.

A modellek pont úgy, mint más nők, néha topon vannak, néha viszont kicsit eleresztik magukat, hiszen ők is emberek, nyilván vannak rosszabb időszakaik. Persze, eleve azért modellek, mert alapvetően jó fizikai adottságokkal rendelkeznek, de a dekoratív külsőt is karban kell tartani.

Mivel a szakmájukban adottak bizonyos szigorú elvárások, kénytelenek többet foglalkozni az étrendjükkel, bőrükkel, alakjukkal, megjelenésükkel, ez a törődés pedig nem vész kárba, meg is látszik rajtuk. Az is igaz, hogy sok modell még szemtelenül fiatal ahhoz, hogy az idő múlása durván megmutatkozzon a bőrén, de összeállításunkban harmincon túli nők, sőt, kisgyerekes anyukák is szerepelnek.

  • Megosztás:
hirdetés