Selena Gomezt még sosem láthattuk így, luxusdívaként pózolni, egy igazán nőies szerepben. Kislányos bája szinte eltűnt, egy érett nőt láthatunk a képeken.

Kislánykorában a Disney csillagaként kezdte pályafutását a gyönyörű színésznő és popénekes, és múltjának ezt a részét azóta is nehezen tudja levetkőzni magáról. Mindenki azzal a képpel azonosítja, hogy ő az a kedves, mosolygós kislány a tévéből, miközben ő már 24 éves, felnőtt nővé érett. Nehéz lehet, ha folyton egy édelgő szerepet húznak az emberre. Talán pont emiatt feszegeti határait a fiatal énekesnő, akit láthattunk már korábban reklámokban, de a divatipar még valahogy nem fedezte fel, és szippantotta be teljesen.

Lehet, hogy ezután másképpen lesz, hiszen Selena tavaly aláírt egy szerződést a híres Coach dizájner márkával, melynek új arca és nagykövete lett. Már meg is született az első közös kampány: Selena Gomez a 2017-es őszi táskakollekciót népszerűsíti a csodás képeken, melyeken alig lehet ráismerni. A cég kreatív igazgatója, Fabien Baron egy utazós történetbe helyezte a lányt, akinek luxusdívaként kellett pózolnia egy autó hátsó ülésén. Ami azt illeti, jól formálta meg a karaktert, és a fotós, Steven Meisel is remekül instruálta újdonsült modelljét.

  • Megosztás:
hirdetés