Ha elszakad a kedvenc nyakláncod, az nagyon rossz érzés, és nem csoda, ha még hosszú idő után is egy dobozban pihen, mert nincs szíved kidobni.

Nem is kell megválnod tőle, csak legyél kreatív: fogj egy egyszerű sapkát, és díszítsd fel vele!

Sapka díszítése

Többféleképpen is rögzítheted a nyakéket a sapkán. Csak válaszd ki a megfelelő helyet, majd ragadj tűt és cérnát! A láncszemek vagy a gyöngyök, strasszok illesztésénél fogva könnyedén és stabilan felvarrhatod a díszt, de figyelj rá, hogy, minél nehezebb a súlya, annál több öltést kell majd alkalmaznod!

Ha nincs túl sok lyuk a díszen, akkor sem kell kétségbeesned, mert nemcsak varrással rögzítheted a sapkán. Ha egy összefüggő felületet készülsz applikálni az anyagra, hívd segítségül a ragasztópisztolyt! A medál hátuljára kerüljön a ragasztó, majd nyomd azt erősen a sapkára, és hagyd megszáradni!

Nemcsak nagy és díszes nyakékekkel dekorálhatod a sapkád, egy sima, akár vékony lánc is képes feldobni a kiegészítőt. Ezt tűvel és cérnával rögzítheted a legkönnyebben, és az elrendezés teljes mértékben tőled függ, rétegezheted, vagy füzér formában is felteheted.

  • Megosztás:
hirdetés