Rachel McCord a Daalarna gyönyörű, púderrózsaszín estélyi ruhájában lejtett végig a vörös szőnyegen az Emmy-gálán. A magyar márka ruháját mindenki megcsodálta, melyben úgy festett a híres infuencer, mint egy mesebeli hercegnő.

hirdetés

Rachel McCord a legbefolyásosabb amerikai influencerek egyike, aki híres Tv-személyiség, vállalkozó, színész, és jótékonykodó előadó egy személyben, ráadásul saját online divatüzletet működtet, The McCord List néven. Az Instagram menő, majdnem ötszázezer követővel rendelkező véleményvezére gyakran fordul meg vörös szőnyeges eseményeken, melyekről szívesen posztol fotókat.

A tegnap este Los Angelesben megrendezett, 71. Emmy-gálán Rachel McCord is megjelent, nem is akárhogy: a Daalarna egyik csillogó, púderrózsaszín estélyi ruháját választotta az eseményre, mely a Sunset kollekció gyönyörű SNT 598 elnevezésű darabja. Benes Anita couture márkáját a magyar sztárok is imádják, hiszen különleges alkalmi és menyasszonyi ruhakölteményei elragadó kifinomultságukkal túlmutatnak a divaton.

Képek: Matt Winkelmeyer/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés