A divatblogger nem győzte tovább várni, hogy a divatvilágban zajló változások szele a fehérneműcégekhez is eljusson. Megunta, hogy unalmas melltartókat kell viselnie csak azért, mert az átlagosnál nagyobb a mellmérete.

Gabi Gregg, bloggernevén Gabi Fresh, rendkívül népszerű a közösségi médiában. Célja a pozitív testkép terjesztése, hogy visszaadja azoknak a nőknek az önbizalmát, akik a pluszos méreteik miatt kirekesztettnek érzik magukat a divat világában.

A stílusblogger és Instagram-sztár úgy véli, örömteli és dicséretes, mennyi változáson ment keresztül a divatszakma az elmúlt évek során, gondoljunk csak a plus size modellek népszerűségére és ennek a jelenségnek a testideál-formáló hatására. Végre elkezdtek felfigyelni a tervezők a duci hölgyek szépségére, és számos divatház tett óriási lépést abba az irányba, hogy kibővítse méretsorát.

Ám a pluszos méretsávval rendelkező fehérneműcégek kínálatától sohasem volt elragadtatva Gabi Fresh, szerinte többnyire unalmas, elcsépelt és fantáziátlan a felhozatal. A gyártók leginkább a speciális varrásokra, fazonokra koncentrálnak, és a kényelmet helyezik előtérbe, ami teljesen rendjén való, de nem sokat törődnek azzal, hogy a molett nők is szeretnék érzékinek, szexisnek és vadítónak érezni magukat.

Gabi Gregg ezért saját kollekciót tervezett, melynek különleges darabjai nemcsak a kényelmi elvárásoknak felelnek meg, hanem garantáltan felforrósítják a hangulatot. Dögös plus size fehérneműit a Playful Promises-szel együtt alkotta meg a blogger, de a modellezéstől a gyártásig minden munkafolyamatban részt vett.

A bugyiknál és a melltartóknál egyaránt felbukkannak különleges részletmegoldások: Gabi Fresh szívesen alkalmazott bársonyt, flittereket és áttetsző anyagokat, díszítő hímzéseket. A kampány James Bond ihlette hangulatvilágát is a plus size influencer álmodta meg, a fotókon pedig ő maga szerepel.

  • Megosztás:
hirdetés