A pluszos méretű blogger fejébe vette, hogy dundi alakja ellenére sem mond nemet a stílusos, nőies öltözködésre, és másoknak is erőt, önbizalmat ad ahhoz, hogy így tegyenek.

hirdetés

A Los Angeles-i Kristine alakja nem az itt-ott husis, teltkarcsú kategóriába sorolható. Divatblogjával ő képviseli a nyolcvan kiló feletti, alma típusú testalkatot, mely sokkal gyakoribb a túlsúlyos nők körében, mint Ashley Graham sportosan telt, ívelt derekú sziluettje.

Kristine mindig is szeretett öltözködni, de csak nehezen találta meg azt a stílust, mely nőiességével a legközelebb áll hozzá, és az ő gömbölyded idomain sem mutat közönségesen.

Mára megtanulta fenntartani az egyensúlyt a plus size divat és a saját elképzelései között: öltözködése és megjelenése nem azon alapszik, hogy széles lebernyegekben el kell rejtenie a plusz kilóit, hanem elsősorban dundi formáinak az előnyeit igyekszik hangsúlyozni.

Ruhatárával és öltözékeivel a méretes mellekkel rendelkező nőknek is sok tippet ad, hiszen könnyed stílusával az arany középutat járja: nem leplezi bő szabású ruhákkal az idomait, viszont nem is pakol ki mindent feleslegesen.

Instagram-fotóiból kitűnik, hogy nagyjából azokat a fazonokat variálja, melyek nemcsak a plus size divatban népszerűek, és az élénk színekről, feltűnő mintákról sem mondott le csupán azért, hogy egy-két centivel karcsúbbnak tűnjön. Mesterien játszik viszont a fazonokkal, és mindig ízlésesen, sikkesen állítja össze az outfitjét.

Kristine azt szeretné érzékeltetni divatblogjával, hogy a plus size divat nem feltétlenül jár lemondásokkal, és mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban passzoló, trendi kreációkat, melyekben nem feszeng, illetve nőiesnek, csinosnak érezheti magát.

Inspirálni, bátorítani szeretné dundi nőtársait, hogy merjék felvállalni önmagukat, a testüket, a bennük rejlő színes egyéniséget, és mutassák meg, hogy telt idomaik nem jelentenek akadályt abban, hogy megéljék szépségüket.

Szerintünk Kristine egészen kivételes blogger, aki határozott és üde jelenség, ugyanakkor nem másoknak, hanem elsősorban önmagának szeretne megfelelni, és lerí róla, hogy ez sikerült is neki.

  • Megosztás:
hirdetés