Egyre divatosabbak azok a ruhák és felsők, amelyeknek nyitott a hátrésze. Használd ki a jó időt, és készíts házilag nyitott hátú felsőt! Szinte semmi sem kell hozzá, még kézügyesség sem, és néhány perc alatt meg is vagy vele.

Nyitott hátú felső házilag

Ha van olyan pólód, amit már meguntál, ne selejtezd ki, hanem dobd fel egy kicsit – tökéletesen alkalmas lehet rá, hogy felhasználd a nyitott hátú felső készítésénél. Képeken mutatjuk be, hogyan lehet belőle percek alatt egy teljesen új póló.

Erre lesz szükséged:

  • egyszerű póló
  • vonalzó
  • olló

A póló hátsó nyakrészét a varrás mentén vágd le. Hajtsd félbe a felsőt, és vonalzó segítségével rajzolj rá egy átlót. Kezdd el bevagdosni vízszintesen a pólót az átló vonaláig, nagyjából egy centiméterenként. Ha kész vagy, hajtsd szét a felsőt, és sodord össze az így keletkezett anyagcsíkokat.

Keresztezd az anyagcsíkokat a hármas fonás technikája szerint, mindig eggyel lejjebb haladva, egészen a legalsó csíkig. Ez adja majd meg a külső, csavart mintát, ami a varrást is helyettesíti, így tartósítva az eredményt és megelőzve a foszlást. 

A legjobb, ha gumis, sztreccsanyagból készült pólót használsz a nyitott hátú felsőhöz, mert ez fogja biztonságosan, szakadás nélkül felvenni a tested alakját.

Forrás: www.realasianbeauty.com

  • Megosztás:
hirdetés