Nagyon jó érzés, amikor az ember a legjobb formáját hozva és illatozva lép ki az utcára, de vannak dolgok, amiket jobb különleges alkalmakra tartogatni.

Íme, néhány női praktika, amiről azt hihetnéd, valódi pasimágnessé változtat, pedig inkább taszítóan hat a környezetedre.

Folyamatos elegancia

Persze jó csinosnak lenni, és, ha az embernek a stílusába vág az elegáns öltözködés, nem kell másnak mutatnia magát. Ám, ha állandóan olyan vagy, mint akit skatulyából húztak ki, azzal egy idő után eltűnik a varázs, arról nem beszélve, hogy nem túl kényelmes mindig tiptopnak lenni. Ráadásul bizonyos alkalmak megkívánják a lazább öltözéket, és, ha ilyen esetekben is tűsarkúban és koktélruhában érkezel, jó pár furcsálló pillantást bezsebelhetsz.

Mindig sminkben

A sminket ne arra használd, hogy egy új arcot adjon neked, és fontos, hogy nélküle is tudj ugyanolyan magabiztos lenni, mint kifestve! Időnként hagynod kell, hogy lélegezzen a bőröd, és, ha kisminkeled magad, akkor is inkább arra törekedj, hogy visszafogottan kiemeld az előnyös tulajdonságaidat – ne azt a hatást akard elérni, mintha rád borult volna a púderes doboz.

Illatfelhő

A parfümre is érvényes a kevesebb több elve. Ne fújj magadra fél litert a kedvenc illatszeredből, még akkor se, ha te már nem érzed magadon az illatát – ez csak azért van, mert hozzászokott az orrod, ettől mások számára még észrevehető, ha pedig túlzásba esel, egyenesen fullasztó lehet.

  • Megosztás: