A Pretty Little Thing márka szerint ez lesz az idei fesztiváldivat kedvence. Mi azért reméljük, hogy nem.

A Pretty Little Thing márkanév nagyon találó, hiszen a készletük nagy hangsúlyt helyez az aprócska női holmikra: falatnyi topokkal, icipici szoknyákkal és tenyérnyi sortokkal várja a nyarat a Los Angeles-i székhelyű kiskereskedelmi brand, mely az ausztrál, az amerikai, az ír és a francia piacon a legsikeresebb.

A webüzlet kínálatában bőven akadnak merész fazonok, melyek nem sokat bíznak a képzeletre, de ez a miniatűr farmersort, mely szó szerint megakasztja a tekintetet, még ebből a sorból is kilóg. Ami azt illeti, nehéz megállapítani, hogy miféle ruhadarabról van szó, mert a szabása szerint inkább bugyi, az anyagát tekintve azonban sejthető, hogy rövidnadrágnak szánták.

A tanga fazon a hab a tortán, a tehenészlány cucc pedig, amit köré álmodtak a tervezők, a cseresznye a hab tetején. A nyolcvanas éveket idéző fazon nem sokat takar, mégsem tűnik olyan kényelmes kreációnak, különösképpen, hogy mindenhol bevág, ahol csak lehet.

Az ausztrál weboldal úgy hirdeti, hogy ez lesz a fesztiválszezon nagy durranása, és bizony, a kampányfotókból ítélve ezt komolyan is gondolják. Bár annak kifejezetten örülünk, hogy nem az utcára javasolják, valójában még egy szabadabb, fesztiválozó közegben sem vennénk jó néven, ha szembe jönne velünk egy ilyen förmedvény.

Bár úgy gondoljuk, hogy a férfiak zöme azért nem venné annyira zokon, ha valóban elterjedne ez a trend.

  • Megosztás:
hirdetés