A szeptember 6-án megrendezett MTV Video Music Awards helyszínéül a Los Angeles-i Staples Center szolgált, ahol idén is sor került az elmúlt év legjobb videoklipjeinek díjazására. A fellépők és nyertesek ruháit leginkább a két véglet jellemezte: voltak, akik tőlük szokatlan eleganciáról tettek tanúbizonyságot, mások extravagáns megjelenésükkel igyekeztek borzolni a kedélyeket.

Az mindenesetre tény, mint más rendezvények esetében, a legnagyobb figyelem most is a sztárok ruháira irányult, éppen ezért összeválogattuk a fő trendeket, melyek valószínűleg az év végi partisorozatban jól jönnek majd, ha nem tudod, mit vegyél fel.

A díjátadó egyik kellemes meglepetése Rihanna volt, aki tőle szokatlan módon egy egyszerű Adam Selman-ruhát viselt, Zoe Saldana pedig rojtokkal díszített Salvatore Ferragamóban jelent meg. Taylor Swift is a fehérre szavazott: az átadóra egy J. Mendel-nadrágkosztümben érkezett, öltözéke ártatlanságát pedig hangsúlyos sminkjével ellensúlyozta.

Talpig feketében: Katie Perry Elie Saab gyönyörű kreációjában tündökölt, Demi Lovato a csillogást választotta, bár lehet, hogy alakjára jobban illett volna egy kevésbé fényes anyag. Miley Cyrus Emilio Pucci-ruhát viselt, de mindenki a hajára figyelt.

Csillivilli ruhák: Rita Ora Emilio Pucci-kezeslábasával sokkolt, Gabby Douglas flitterben cukiskodott – biztos, hogy rengeteg ilyen flitteres darab lesz majd a boltokban, ha beköszönt a partiszezon. Alicia Keys fényes, szürke Alexandre Vauthier-estélyiben jelent meg. Ez az anyag is kíván némi vékonyságot.

  • Megosztás:
hirdetés