A színésznőként és modellként ismert fiatal szépség, Paris Jackson még melltartót sem vett fel a póló alá, mert mindennél többet jelent számára a kényelem. Ebben a kampányban a személyes stílusa került előtérbe.

A divatkampányok többsége általában egy elképzelt nőt állít a középpontba, a modell feladata pedig az, hogy megszemélyesítse a rászabott szerepet. A Rag & Bone azonban szakít ezzel a felállással, és egészen más oldalról közelíti meg a ruhákat bemutató modelleket. A 2011-ben elindított DIY projektjével visszatért a hagyományos fotózáshoz, ezen a terepen pedig lényegtelen a smink, mellőzött a retus és a filter, illetve a reklámanyagot többnyire nem digitálisan rögzítik.

Paris Jacksonról is főként saját készítésű portrék születtek, melyeken nem végeztek utómunkálatokat, a fiatal színésznő pedig a legtermészetesebb formájában, smink nélkül, hétköznapi, laza frizurával, illetve pólóban, farmerban és bőrgatyában jelenik meg a kampányban. Pont úgy, mint Ashley Graham, ő is a természetességre helyezett nagy hangsúlyt.

A vagány pólókat melltartó nélkül viselte, és fesztiválhangulatú ékszerekkel dobta fel megjelenését. Michael Jackson húszéves lánya festetlen arccal állt a kamerák elé, bár gyakran láthatjuk a kék szemét hangsúlyozó sminkekben. A mindennapokban nem szereti túlgondolni az öltözékét, az efféle vagány és kényelmes holmikat szereti.

  • Megosztás:
hirdetés