A Nina Ricci friss parfümkampánnyal állt elő, melyhez három új arcot választott. Palvin Barbara az egyik, de, mintha triplán látnánk, a másik két modellel akár testvérek is lehetnének.

Nem tudjuk, szándékos húzás volt-e a Nina Ricci részéről, hogy három hasonló karakterű, hasonló vonásokkal rendelkező modellt jelölt ki a Belles de Nina illatának reklámozásához. Bár az életben nem összetéveszthető a három lány, tény, hogy hasonlítanak egymásra: a szemformájuk, a szemszínük, a szemöldökük és a szájuk telt formája nagyjából ugyanaz, és az arcberendezésük is nagyon hasonló.

A hajszínük ugyan nem egyezik, de az egyforma sminknek, a megvilágításnak és a Photoshopnak köszönhetően nagyjából ez az egyetlen támpont, ami alapján meg lehet különböztetni egymástól a lányokat. A kampány frissességet, fiatalos lendületet közvetít, és persze a Nina Riccitől már megszokott tündérmesés fantáziavilág is elmaradhatatlan. 

A három illatból álló parfümcsaládból a Bella kompozícióját Palvin Barbi személyesíti meg, avagy ő a merész hercegnő, míg Nina a romantikus álmodozó, Luna pedig a titokzatos illategyveleget képviseli. Szerintünk nem ártott volna, ha a három modell megjelenésében is érzékelteti a parfümök közötti eltéréseket.

 

  • Megosztás: