Katalin hercegné megjelenése mindig tökéletes, ám úgy tűnik, Meghan sem marad alul öltözködésben, sőt, néhány szettjével nagyobb figyelmet vívott ki magának.

Megszokhattuk, hogy Katalin hercegné az ügyeletes stílusikon a királyi családban, aki mindeddig csak elenyészően ritkán hibázott a megjelenésével. Meghan Markle épp csak pár hónapja ment hozzá Harry herceghez, és, ami azt illeti, van még mit tanulnia az öltözködési etikettről és a külsejére vonatkozó szabályokról, de nagyon gyorsan beletanult a finom stílus kialakításába, sőt, az is látszik rajta, hogy új stílusának emlékezetes darabjaiban ő is jól érezte magát.

Egyesek máris Katalin vetélytársát látják benne, ami az öltözködést és a divatteremtést illeti, míg mások szerint Meghan megjelenéséből még mindig süt némi ellenállás a protokollal szemben. Tény, hogy Katalin jóval visszafogottabban és modorosabban öltözködik, emiatt néha megkapja, hogy a stylistjával karöltve egyre kevesebb fantáziával válogatja össze szettjeit.

Az újdonsült hercegné sokkal nagyobb újító kedvvel igyekszik összehozni egyéniségének belső hangjait és a luxusdivatot a protokoll rá vonatkozó szabályaival. Bár látszólag, olykor-olykor merészebb, mint Katalin, azt azért nem árt figyelembe venni, hogy Vilmos herceg feleségét jobban köti az etikett és Erzsébet királynő szabályzata, melyet leendő királynéként aprólékosan követnie kell.

Friss hercegnéként még Meghan Markle-re is rásütötték, hogy görcsösen igyekszik megfelelni az elvárásoknak, ezért szinte megszállottan utánozza Katalin hercegné stílusát, ám úgy látszik, ezt mára sikerült kinőnie, hiszen kezd kiforrottá, személyesebbé válni a stílusa, már amennyire az előírások engedik. Nézd meg, mikor tündökölt jobban Meghan hercegné!

  • Megosztás:
hirdetés