Amikor betört a magas szabású farmerek divathulláma, azt hittük, többé nem találkozunk csupasz derékkal az őszi-téli szezonban. Tévedtünk. Ez még a csípőnadrágnál is rosszabb!

Nem tudjuk, hogy a csípőfarmerek korszakában hány nő fázhatott fel, és hányféleképpen, csak sejtjük, hogy a vesék egészségének szempontjából nem volt túl szerencsés az a trendvonulat. Talán sokan emlékeznek még rá, milyen borzongató látvány volt az őszi-téli hidegben dzseki alól kivillanó, csupasz bőrfelületekkel találkozni, ráadásul, esztétikusnak sem volt mondható, ha némi úszógumi is került a képbe, amit felszorított a farmernadrág csípőszabása. Amikor beúsztak a képbe a magas derekú nadrágverziók, ha nem is egy kényelmesebb, de mindenképp védelmezőbb farmerdivat vette kezdetét.

A hidegre érzékeny női derékvonalak fedve maradtak, pláne, hogy új irányvonal vette kezdetét, miszerint a pulóvert a farmerbe tűrve ildomos viselni. Ez a módi végre gatyába rázta a kamaszlányokat, akik még válogatás nélkül rábólintanak minden divathóbortra. Most azonban új korszak vette kezdetét, mely szakít a szokványos farmerfazonokkal. Mintha csak unalmassá váltak volna a jól berögzült szabások, egyre-másra jelennek meg az extrém, nem praktikus és idétlen kialakítású nadrágok.

Tavasszal már sokan elborzadtak a Topshop csupa plasztik kreációján, melyet megfejthetetlen módon farmernak tituláltak, most pedig az Asos kivágott derekú farmernadrágja borzolja a kedélyeket. Ez a fazon teljesen szembemegy az észérvekkel: tulajdonképpen miért magas derekú, ha fenékig ki van vágva? Ráadásul csak rövid fazonú felsőkkel viselhető, így garantált a megfázás.

  • Megosztás:
hirdetés