A pletykafészek című sorozat számító, de mégis szerethető Blair Waldorfja, azaz Leigton Meester újabb reklámszerződést írt alá. A szép színésznő a L’Oreal egyik luxusmárkájának, a Biotherm termékeinek lett bájos reklámarca, méghozzá teljes, természetes szépségében, smink nélkül.

A Gossip Girl fiatal sztárja a sorozat befejezése óta sok reklámszerepet vállalt. Többek között Vera Wang Lovestruck nevű illatának is ő volt az arca, de a Herbal Essences is őt kérte fel hajápoló termékeik népszerűsítésére, miközben olyan nagy divatmárkákkal is dolgozott, mint a Missoni vagy a Reebook.

Kölcsönös választás

Meester első feladata a Biotherm berkein belül az Aquasource termékcsalád népszerűsíétse lesz. Patrick Kullenberg, a Biotherm igazgatója így felelt, mikor Leigtonról kérdezték:

– Leighton Meester egy modern ikon, egy fiatal csillag, aki természetes tehetségének, energiájának és szépségének köszönheti, hogy a mai generáció arcává vált. Tökéletesen kifejezi a Biotherm bőrápoló család alapvető értékeit, mint a friss modernitás és a természetes szépség. Nyilvánvaló választás volt, hogy ő képviselje a márkát.

De a szimpátia kölcsönös volt, Leigton is csupa jót mondott a cégről:

– Azt szeretem a Biothermben, hogy folyamatosan fejlődik és változik, egyre modernebbé válik. Azt gondolom, szerencsés vagyok, hogy a márka részese lehetek.

Smink nélkül

Blair Waldorfként Leighton megjelenése mindig tökéletes volt, de a való életben a színésznőt nem zavarja, ha smink nélkül fotózzák.

– Nem érdekel, ha millió olyan kép készül rólam, amin nem viselek sminket. Szeretem, hogy képes vagyok végigmenni az utcán nélküle. – nyilatkozta korábban Meester, ami csak még inkább növelte az ázsióját a Biotherm szemében, hiszen itt is természetes valójában, makeup nélkül fotózták.

– Nekünk nőknek azt kellene közvetítenünk, hogy nincs szükség sminkre, hogy jól érezzük magunkat nélküle is. Én tudom magamról, hogy amikor nem viselek sminket, sötét karikák vannak a szemem alatt és nincsenek hosszú szempilláim, de így kell elfogadni magunkat. Soha nem nézek meg egy nőt azért, hogy kritizáljam.

  • Megosztás:
hirdetés