Christian Louboutin feltalálta a spanyol viaszt, legalábbis valóban elég egyszerű az ötlet, mellyel a francia cipőtervező előállt. Megalkotta ugyanis a lábhosszabbító cipőt. A dolog lényege, hogy ötféle, bőrszínhez közeli árnyalatban készítette el legnépszerűbb cipőfazonjait, ezek pedig egybeolvadnak a lábbal, meghosszabbítva azokat.

10 centivel hosszabb lábak

Christian Louboutin azt mondta legújabb kapszulakollekciójáról, hogy varázslatosan eltűnnek, szinte egybeolvadnak a lábbal, megnyújtva az egész alakot. A cipők megadják az extra emelést a nőknek, viszont nem vonják el a figyelmet a lábakról, és nem terelik magukra a szemet.

A világos csontszíntől a csokoládébarnáig terjedő színskála elsőre kicsit szűkösnek tűnik, hiszen valószínűleg csak igen kevesen passzolnak bele ebbe az öt színbe, de az ötlet remek, nem is értjük, miért nem jutott még eszébe senkinek.

Megkönnyítendő a választást, a mester applikációt fejlesztetett hozzá, hogy könnyebb legyen megtalálni a megfelelő színt, ez viszont már picit vicces, még egy New Yorki-i divatbaba is meg tudja állapítani a saját bőrszínét és a hozzá passzoló árnyalatot.

A hirdetések kicsit a hetvenes-nyolcvanas évekre hajaznak, és nem biztos, hogy egy ilyen drága cipőhöz passzolnak, ugyanis 150 ezer forintos áron kaphatók, és ez kint sem számít kevésnek.

Az ötlet tulajdonképpen sokkal egyszerűbben és olcsóbban megvalósítható, ha az ember vesz egy szép, bőréhez passzoló nude cipőt, majd esetleg egy harisnyával tökéletesíti a végeredményt. Sőt, továbbmegyünk, még egy lila cipőt is be lehet vetni így egy lila harisnyával.

  • Megosztás:
hirdetés