Katie Holmes-szal nem is történhetett volna jobb dolog, mint a válás. Az most mellékes, hogy sokak véleménye szerint házassága nem éppen igaz szerelmen alapult, de közben mintha a színésznő elvesztette volna önmagát. Azóta viszont ismét stílusikonná vált, ismét nőies, hosszú hajat növesztett, és elfelejtette a szakadt grunge stílust.

Ennek köszönhetően ő lett a Bobbi Brown sminkmárka első celeb arca. A megállapodást még ősszel jelentették be, de most már érkeznek az első kampányfotók is.

Katie Holmes remekül fest a képen, a füstös szemek sminkeléséhez való ceruzát népszerűsít majd vele, ami állítólag soha nem kenődik el.

Az alapító, Bobbi Brown személyesen választotta ki a márka arcát, mint mondta, nem az volt a lényeg, hogy híres ember legyen, hanem, hogy jó és követhető példaképnek számítson a márka képviselője. Persze lehetne kukacoskodni, hogy hogyan is lehetne egy ismeretlen modell példakép, ahogyan azt is megjegyezhetjük, hogy nem mindegy, hogy ismert ember reklámoz-e egy márkát.

A színésznő természetesen le van nyűgözve, hogy a márkát képviselheti. Mint elmondta, a smink nagyon jó dolog, néha elég egy kis pirosító vagy rúzs, hogy egy nő úgy érezze, sok mindenre képes.

A színésznő egyébként Amerikában már dizájnerként is ismert, készül második New York-i divathetére. Kreatív emberként nem elégedett meg csupán a Bobbi Brown márka reklámarcának szerepével, állítólag részt is vesz az egyes termékek fejlesztésében, sőt, egy kapszula-sminkkollekciót is piacra dob majd ősszel. Kíváncsian várjuk.

  • Megosztás:
hirdetés