A Jockey úgy döntött, hogy a legújabb fehérneműkampányával nem akar beolvadni a tökéletes testű modelleket ábrázoló plakátok közé.

Ehelyett inkább kitűntek valami olyasmivel, aminek semmi köze a külsőhöz: oyan embereket kértek fel arcnak, akiknek sorsa és története említésre érdemes – akikről tényleg nem árt tudni, hogy mit rejt a ruhájuk.

Itt van például Michael Cottone, aki feleségével együtt jobbá tette egy szomorú sorsú gyermek életét azzal, hogy örökbe fogadta, és sajátjaként szereti, vagy Chris Van Etten, a háborús veterán, aki a hazájáért folytatott harc miatt elveszítette a bal lábát, de sosem adta fel a reményt, és ma teljes életet él. Végül pedig Lisa Cusimano, aki nőként is éppen olyan szívósan megállja a helyét a tűzoltók között, mint bármelyik férfi kollégája.

A kampányfotókon kívül mindegyikükről készült egy-egy néhány másodperces videó, amelyben mondanak magukról néhány szót – alább Michael kisfilmjét tekintheted meg, ha pedig a többiekére is kíváncsi vagy, látogass el a Jockey YouTube-csatornájára!

  • Megosztás:
hirdetés