Joanna Lumley, Anglia egyik legnépszerűbb színésznője bízvást tudhatja magáénak a legdögösebb hetvenes éveit taposó nőnek járó képzeletbeli díjat. Legutóbb a BBC Earth egyik utazós minisorozatában láthattuk, ahol hihetetlenül változatos és sokszínű ruháiban egy igazi stílusikonként tündökölt. Igaz, nemcsak a varázslatos ruhák miatt kelthet az emberben csodálkozást, egész fellépésében ott tükröződik a kortalanság érzése.

hirdetés

A színésznő az indiai Szrinagarban született 1946-ban, de iskoláséveit már Angliában töltötte. A ’60-as évektől modellként szerzett magának hírnevet, nem sokkal később pedig már a filmvásznon mutatta meg tehetségét. Számtalan filmes produkció és neves díj van a háta mögött, de úgy tűnik, számára nincs megállás. Itthon legtöbben az 1992 és 2012 között futott Pusszantlak, drágám! című tévésorozatban láthatták, ahol mindig dögös és elegáns ruhatár jellemezte a színésznő által megformált Patsy stílusát. Nem csoda, hogy az évek során Joanna lényévé vált a stílusérzék, és, ha jól megnézzük, ütős szettjei szoros stíluspárhuzamban állnak hősnője gardróbjának darabjaival.

Csodás külsejének része szép bőre és gyönyörű, szőke haja is. A szépségápolási rutinjáról egyébként azt nyilatkozta egy korábbi interjúban, hogy kedvenc arckrémét a helyi drogériában vásárolja mindössze 3 fontért. Állítása szerint ez az egyetlen krém, amire soha nem volt allergiás, nem mellesleg vegán. Úgyhogy le is tett arról, hogy drága termékeket vásároljon.

Joannának persze nemcsak az arcbőre, a haja is mindig szuperül áll. Nos, ezzel kapcsolatban is elárulta a titkot. Ő maga festi és vágja is! Azt állítja, ez számára igazi szórakozás, és egyáltalán nem bánja, ha a vörös szőnyeges események előtt saját magának szárítja be.

Mit is lehet erre mondani? Ő egy igazi vagány nő, aki a kevesebb néha több elvére esküszik. Ahogy elnézzük, neki bevált! Kattintsatok a galériára, és nézzétek meg a legmenőbb szettjeit!

Kiemelt kép: Getty Images/Jeff Spicer.

 

 

  • Megosztás:
hirdetés