Jennifer Aniston nagyon jól néz ki. A 47 éves színésznőre aztán tényleg lehet használni a gyakran puffogtatott letagadhatna tíz évet szólamot. Pont ezért mindenki kíváncsi arra, hogyan tartja magát formában. Bár annak idején orrplasztikát végeztetett, nem tűnik úgy, hogy azóta kés alá feküdt volna. Az instyle.com-nak nyilatkozott a trükkjeiről, és szerencsére nem az igyál sok vizet tanáccsal szúrja ki a szemünket.

Jennifer Aniston szépségtrükkjei

Stimuláld az arc izmait – A színésznő szerint azért hülyeség a botox, mert nem tartja karban az arc izmait, sőt, épphogy bénultságra készteti őket, pedig akkor nem maradnak formában. Ő a mikrostimulációs kezelésekben hisz, melynek során apró elektródákat tesznek az arcra, és finom izom-összehúzódásokra késztetik. Az arc finom ütögetésével te is fokozhatod a nyirokkeringést, a rendszeres mozgással pedig az arc izmait is karbantarthatod.

Ne a ráncokra, hanem a tömörségre figyelj – Jennifer Anistonnak van néhány kisebb ránca, de ez nem izgatja. Azt mondja, sokkal fontosabb, hogy az arc tömör maradjon, a vonások ne folyjanak szét. Valószínűleg nincs ezzel a véleményével egyedül, egy kutatásban a nők nagy többsége azt mondta, hogy sokkal jobban zavarja őket az arc kontúrjainak elvesztése, mint néhány ránc. Erre rádiófrekvenciás kezeléseket használ a színésznő. Ezek a kezelések itthon is elérhetőek. Ha viszont nem kezelni, hanem megelőzni szeretnél, akkor kerüld a cukros ételeket, melyek rugalmatlanná teszik a bőrt, az alkoholt és a cigarettát.

Egyél tisztán – Aniston természetesen arról is beszélt, hogy nagyon nem mindegy, az ember mit eszik. Ő például kevés tejterméket és olyan ételt fogyaszt, amiben glutén van, de azt is elmondta, hogy nem azért, mert érzékeny lenne bármire is, hanem ehhez a hiúságnak van köze. Sok zöldséget eszik, reggelire általában egy avokádót és valamilyen smoothie-t fogyaszt.

  • Megosztás:
hirdetés