Az a tény, hogy valami divatos, még nem garancia arra, hogy egyben ízléses is. Ezt a szezont sem ússzuk meg elfuserált trendek nélkül, melyek csak arra jók, hogy bohócot csináljanak az emberből. Az érzékenységet depresszív külsővel álcázó emo után most a gót vonal szivárog vissza a divatba a sminkeken, frizurákon, öltözékstílusokon keresztül.

Ezzel együtt a csótányroppantó patacipők és a közönséges kategóriába sorolható lakkbőr cuccok is újra beverekedték magukat a köztudatba, illetve a kilencvenes évek egyik csúcstrendje, a hip hop úgyszintén feltámad poraiból. Ha ez még nem elég, jönnek a mindent beborító csillagminták, melyek rockos és darkos irányzatokkal szövetkeznek.

Ám minden ízléstelenségen túltesz a galaxy trend, mely a világűr egyébként szép színeit és csillagképeit meglehetősen vacak módon ülteti át a divatba. A tejútrendszeres leggingsek és egyéb ruhadarabok piacos bóvlinak tűnnek, persze a köréjük szőtt stílusvilág sem kimondottan nőies. Nézd meg, miért nem érdemes bedőlni ezeknek a slágervonulatoknak!

  • Megosztás: